fundo

Какви видове материали изграждат POF филм?

2024-07-17 10:30

POF fulde navn flerlags co-ekstruderet polyolefin varmekrympefilm, det er den lineære lavdensitet polyethylen som mellemlaget (LLDPE), co-polypropylen (pp) som det indre og ydre lag, gennem de tre ekstrudere blødgørende ekstrudering, og derefter gennem formhovedet,POF filmbobleblæsning og andre specielle processer. Nu jo bedre er en fem-lags co-ekstruderet, tre lag af PE forbinder to lag af PP.

POF film

POF filmjegen slags varmekrympefilm, der hovedsageligt bruges til emballering af produkter med almindelig og uregelmæssig form.

På grund af dets ikke-giftige miljøbeskyttelse, høje gennemsigtighed, høj krympning, god varmeforseglingsevne, høj overfladeglans, god sejhed, rivestyrke, varmekrympende ensartethed og velegnet til fuldautomatisk højhastighedspakning og andre egenskaber, der er meget udbredt i bilindustrien produkter, plastprodukter, papirvarer, bøger, elektronik, printplader, MP3, VCD, kunsthåndværk, fotorammer og andre træprodukter, legetøj, insekticider, daglige fornødenheder, mad, kosmetik, dåser med drikkevarer, mejeriprodukter, lægemidler, kassettebånd og videobånd.

heat shrink film

POF filmer betydningen af ​​varmekrympende film, POF fulde navn på flerlags co-ekstruderet polyolefin varmekrympende film, det er den lineære lavdensitets polyethylen som mellemlaget (LLDPE), i alt polypropylen (pp) som det indre og ydre lag, gennem de tre ekstrudere plastificerende ekstrudering, og derefter ved formning af matricen, filmbobleblæsning og andre specielle processer og behandling. Engelsk fulde navn: Polyolefin (POF) Generelt er varmekrympende film POF, eller Polyolefin Shrink Film kan pakkes med almindelige og uregelmæssigt formede produkter. Såsom: bilprodukter, plastprodukter, papirvarer, bøger, elektronik, printkort, MP3, VCD, kunsthåndværk, fotorammer og andre træprodukter, legetøj, pesticider, daglige fornødenheder, mad, kosmetik, dåsede drikkevarer, mejeriprodukter, lægemidler, kassettebånd og videobånd og andre produkter. Den varmekrympelige film er designet efter princippet om at strække og orientere molekylkæden af ​​det høje trækmateriale og er støbt ved metoden til hurtig afkøling og formning. Det fysiske princip er: når polymeren er i en meget elastisk tilstand, strækkes den og orienteres, og derefter afkøles polymeren til en temperatur under glasovergangstemperaturen, den molekylære orientering fryses, og når den opvarmes under emballeringen proces, frembringer den molekylære bevægelse stressafslapning, og molekylerne vender tilbage til deres oprindelige tilstand, hvilket resulterer i krympning. Potentialet for applikationer inden for følgende områder er betydeligt.


Obter o preço mais recente? Responderemos o mais breve possível (dentro de 12 horas)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.